Lekker daagje zee en strand

Vandaag met Kees én een slagroomtaart naar De Klepperstee in Ouddorp. Leek me een aardige onderneming en dat was het ook maar…

Heerlijk langs het strand gewandeld, op paviljoen gezeten, gewandeld, ergens liggen luieren in t zand en als afsluiting met Bart, Ita, Daaf en Ria gegeten! 

Voor de patiënt best vermoeiend maar meer nog voor mijn okselwond want die is aardig opgezet, maar of dat ‘normaal’ is?!? Geen idee, maar wat rustiger aan doen effe tot we de chirurg gesproken hebben.

Deze dag wordt in ieder geval niet meer afgepakt! Bedankt allemaal.

  

6 Comments on “Lekker daagje zee en strand”

 1. Deze fijne dag met elkaar heb je inderdaad binnen. Als het je lukt vandaag een beetje rustig aandoen en sterkte voor morgen wat spannend wordt.
  Liefs A & R

 2. Môgge, was een fijne dag met als vanouds veel gelachen, gegeten en gedronken. Maar toch anders, want voor allemaal hing de spanning voor de uitslag in de lucht. Vandaag maar een extra zacht rode-zakdoek-compres op de okselwond……dikke kus uit Ouddorp.

  1. Hoi, Mooi om zo op de hoogte te blijven en daarmee ook mee te kunnen leven. Heel veel sterkte en we hopen op een goede uitslag morgen. En doe een beetje rustig aan. Liefs, Gerard en Dicky

 3. Hoi maartje , kees , jelle en jorn.
  We denken veel aan jullie , en we vinden het fijn dat jullie een leuke dag hebben gehad in ouddorp.
  Afleiding is altijd goed.
  We hopen op een goede uitslag !
  Liefs ons ☺

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *