Alweer een dag verder!

Tijd gaat snel zeg ik weleens. Dat is altijd zo maar gaat deze laatste tijd niet op… wachten op de uitslag of de poortwachtersklier die uit mijn oksel gehaald is kankercelvrij is duurt nu al 6 hele lange dagen! Nog drie dagen en drie nachten dan is het zover! Vrijdag 7 augustus een dag om nooit te vergeten! 

Mijn verhaal tot nu toe, effe heel praktisch: 

 • dinsdag 8 juli, nietsvermoedend naar Dordrecht voor een controlefoto, gelijk een echo ‘ mevrouw, we zijn ongerust over een plekje’, een punctie volgt ‘ u heeft wel heel gevoelige borsten’ (wat een hel die punctie!)
 • dinsdag 15 juli, na een heel onrustige en emotionele week, uitslag ‘kwaadaardige tumor, slechts 8 mm, kan borstsparend verwijderd, eerste poortwachtersklier ook meteen ter controle eruit’
 • maandag 27 juli, heel zenuwachtig en met een hele hoge bloeddruk én diazepam (wat een mooi product 😴) de operatie in.
 • Operatie geslaagd, nu thuis aan t herstellen en met name niet zoveel doen, beetje lezen en tv-kijken en….. wachten tot we meer horen…..

Wordt vervolgd dus! Kus voor ieder die dit leest!

  

6 Comments on “Alweer een dag verder!”

 1. Lieve Maartje,
  net aangemeld om je op deze manier te volgen. Via de telefoon kwam je aardig relaxed over maar nu ik dit lees komt de spanning heel wat meer naar buiten.
  Heel veel sterkte voor de nog spannende dagen van onzekerheid.
  Groetjes Riet

 2. Wat is dat nu apart dat we je zo kunnen volgen.
  Heel veel sterkte en geniet vandaag in Ouddorp bij Bart en Ita.

 3. Lieve vriendin Maartje en Keessie, het was een fijne dag met elkaar vandaag aan het Ouddorper-strand, en ook het eten met Daaf en Ria was fijn.
  Zoals altijd gelachen en veel te veel gegeten en gedronken, maar vandaag toch allemaal met de spanning in ons lijf voor de uitslag. De rode zakdoek onder je oksel staat op de foto !!!!! Dikke kus.

  1. Ha die Maartje en Kees,
   Wat een goed idee een blog bij te houden, geeft jullie veel meer tijd en rust thuis!
   De Ouddorpse “vrindenfoto” is prachtig! Het was heerlijk weer met uiteraard goed gezelschap daar!
   Vanavond nog een diazepammetje om de nacht door te komen. We denken aan jullie! Sterkte en dikke knuffels vanaf de overkant !

 4. Lieve Maartje en Kees,
  We denken aan jullie en hopen uiteraard dat de uitslag morgen goed is! Wij weten wat het is om die stress/spanning mee te maken als je op zo’n uitslag zit te wachten. Dan duren de dagen ontzettend lang.
  Wij wensen jullie veel sterkte en weet dat we aan jullie denken💖

 5. Was heel fijn jullie gisteren te ontmoeten. Hopelijk deed het schaterlachen niet al te zeer. We denken veel aan jullie. Heel veel sterkte voor morgen. Het zal een lange nacht zijn.xxx Daaf en Ria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *