bed en ontbaait

Tot en met oktober zijn wij volgeboekt, voor meer info mail naar info@aspecialcase.nl

Tussen het plaatsje Giessen-Oudekerk en Hardinxveld-Giessendam in de provincie Zuid-Holland, ligt onze voormalige zuivelboerderij aan het riviertje de Giessen met een bed en breakfast gedeelte.

Na een periode van verhuur van het gedeelte van de huidige accommodatie besloten we om er een bed en breakfast gedeelte van te maken. In november 2007 ontvingen wij de eerste gasten.

Sindsdien ontvangen wij regelmatig gasten uit binnen- en buitenland. Doordeweekse nachten zijn we voornamelijk bezet met mensen uit het zakelijke leven, terwijl we in het weekend veel recreatieve gasten ontvangen.

Door de aanwezigheid van een klein keukentje is de accommodatie ook geschikt om te huren zonder gebruik te maken van het heerlijke ontbijt.

De Giessen leent zich uitstekend om in te vissen, te zwemmen, aan te luieren of met de kano (gratis gebruik) te ontdekken of om een Molentocht te schaatsen.

prijzen in euro

overnachting                 inclusief ontbijt        exclusief ontbijt
voor 1 persoon                  55 euro                     50 euro
voor 2 personen               70 euro                     55 euro
per week ( 7 nachten ) voor 2 personen exclusief ontbijt 325,00

de genoemde prijs is inclusief gebruik van bad-, bed- en keukenlinnen, energiekosten en schoonmaak. Bij een langer verblijf is ook 1 x per 4 dagen schoonmaak inbegrepen.

voor overige  b&b’s in de omgeving check bed-en-breakfast.nl