11 september 2017 mooi, mooier, mooist en ons besluit

Vanochtend besloten om hier in Gap te blijven tot vrijdag. We willen heel graag kamperen maar de weersvooruitzichten zijn niet kampeerwaardig. Morgen en woensdag gaan nog wel maar vanaf donderdag komt er een regenbui over. Montpellier is wel gunstig maar net weer te ver naar het zuiden… kortom, we weten wat we hier hebben , een heerlijk luxe huis voor niet al teveel geld en we weten niet wat het weer en de camping ons brengt. Voor onze rust ook beter als we op deze plek blijven en er is hier zoveel moois te zien.
Na een bezoek aan de nu wel geopende Tourist Infromation een folder met 16 wandelingen in de omgeving van Gap gekocht. En gelijk maar eentje uitgekozen en op stap gegaan. Wat zijn de uitzichten adembenemend…
4 uur wandelen, met 400 meter hoogteverschil stijgend alleen tot de helft, andere helft was alleen maar naar beneden… een pittige wandeling maar van de eerste tot de laatste minuut genoten. Op de terugweg werd de wind koud en zakte de zon achter de bergkam.
Bij thuiskomst heeft Kees gekookt, dubbel feest vandaag dus! Straks nog genieten van een stukje Frans patisserie en morgenochtend heel vroeg vanuit het huisje aan de wandel. Welterusten.

2 Replies to “11 september 2017 mooi, mooier, mooist en ons besluit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *