15 september en 16 september, reis-richting-huis-welkom-thuis

Vroeg uit de veren op pad naar Luxemburg Stad, Best Western Hotel om niet de hele 1100km in één keer naar huis te hoeven rijden.Wat een prachtig gebied verlaten we met wolken die over bergen rollen, elk uur van de dag een ander gezicht geven, een perfect wandelgebied, echt heel mooi, een aanrader voor iedereen die van bergen en mooie natuur en wandelen of fietsen houdt.

Zelf heb ik een uurtje gereden maar Kees heeft het grootste deel gereden over allerlei passen en met de gaafste uitzichten. In Luxemburg stad staan we versteld van de luxe en netheid die deze stad uitstraalt maar ook verbaasd door de Haute Ville,waar we met een lift naar toe gaan… Een stad om nog eens te bezoeken! Heerlijke bedden in een kamer niet groter dan een bezemkast en met een gigantisch gevarieerd ontbijt gaan we de volgende dag op weg naar huis.

Een hele goede en voorspoedige reis gehad en wat is het vreemd dat Jelle er niet is… Als je zelf op vakantie bent heb je er niet zo’n erg in maar nu thuis liggen zijn kleren nog op een hoopje in zijn kamer en ligt zijn bed nog overhoop…echt heel raar. Nu even opwarmen bij de openhaard (wat is het hier koud) en dan naar Huib die vandaag zijn verjaardag viert!

Wat ik nog niet geschreven heb is dat het gezin van mijn nichtje Esther en haar man Rutger en zoontje Arthur een zoon en broertje hebben: Samuel Olivier, super leuke naam en een moppie om te zien… ach zijn baby’s dat niet altijd, zeker van familie! Heel veel geluk, liefde en plezier! xxx Tot snel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *